Ai cel puțin două opțiuni pe care le poți face pentru a te asigura că coletul tău ajunge în siguranță la destinație și a te proteja de posibile erori în manipularea acestuia de către curieri. 

  1. Ambalezi coletul corespunzător

Nu te grăbi! Dacă trebuie să ambalezi produse care au nevoie de îngrijire specială, alocă-ți suficient timp pentru a le proteja. Alege materialul anti-șoc potrivit și folosește-l din plin. 

Poți utiliza folie cu bule de aer, ziar sau șervețele de hârtie și îți recomandăm să ambalezi produsele în ele pe toate părțile sale. Ai grijă să folosești material anti-șoc la baza și deasupra produselor. Apoi alege cutia cu dimensiunea potrivită, nici prea mare nici prea mică și sigileaz-o etanș. Nu putem evita producerile de accidente în timpul transportului coletelor, dar putem lua măsuri pentru a le reduce aproape de zero. Astfel, dacă ai împachetat produse fragile, folosește etichetele potrivite, cele pe care scrie FRAGIL.

 Află mai multe aici: 

  1. Sfaturi utile pentru ambalarea corespunzătoare a coletelor
  2. Cum ambalezi produsele fragile pentru transport prin curier
  3. Cum ambalezi electronicele pentru curierat rapid
  4. Cum îți protejezi coletul de umiditate?
  1. Optezi pentru o asigurare suplimentară

– 45 lei în plus, ce acoperă până la 500 euro în funcție de valoarea facturii (Economic EU și Național)

– 75 lei în plus, ce acoperă până la 1000 euro în funcție de valoarea facturii (Express & Economic, Internațional Non-EU)