DESPRE NOI

Am pornit în 2015 cu misiunea de a facilita și transforma comerțul. Astfel, am dezvoltat o soluție personalizată și competitivă de curierat care să se potrivească nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri. Cu fiecare comandă plasată și colet livrat oferim o experiență proactivă clienților, prin tehnologie, vânzări și un serviciu dedicat de suport clienți.

Cum te putem ajuta?

Portofoliu nostru de servicii include soluții complete de piață, de la curierat național și internațional, la modul economic sau express, până la soluții de e-fulfillment și logistică, fiind un tip de curierat one-stop-shop.

De ce Altexpress?

Suntem bucuroși că ne numărăm printre primele alegeri ale românilor care au nevoie de un curier complet și personalizat și ne-am propus să continuăm să oferim cea mai bună experiență de pe piață pentru clienții noștri.

0
expediții reușite
0
clienți fericiți
0
țări din toată lumea

Cum funcționăm?

Noi, la Altexpress, suntem interesați să livrăm pachetele dumneavoastră oriunde în lume, în timp ce dumneavoastră vă relaxați complet. Cum reușim acest lucru?

Avem o echipă de suport dedicată ce vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări prin intermediul asistenței telefonice (0726248343/0729435853) și a adresei de e-mail [email protected].

Mergem mai departe de curieratul clasic și venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu servicii complete de logistică pentru ca dumneavoastră să vă concentrați 100% doar asupra dezvoltării afacerii. Prin serviciile de efulfilment noi preluăm toate activitățile logistice:

Astfel, prin intermediul platformei noastre vă ajutăm să vă reduceți costurile de administrare și de logistică. Vă ținem la curent cu ultimele noutăți din domeniu și vă informăm constant privind coletele și întârzierile posibile prin intermediul blogului.

Echipa AltExpress

Maher Tarazi
Maher TaraziFounder & CEO
Wafik Masalkhi
Wafik MasalkhiOperations Manager
Mihaela Sas
Mihaela SasSenior Customer Success Executive
Alina ObrejaAdministration & Accounting Executive
Ana-Maria StancuCustomer Success Executive
Maria ProdanLogistics Supervisor - Sibiu

Hai să facem cunoștință și să găsim împreună cea mai potrivită soluție de curierat pentru tine!