Transport Marfa

Servicii de transport marfa, solutii eficiente adaptate cerintelor dvs., indiferent de volumul de transport, atat in țara cat și internațional (import/export).

Va oferim asistenta noastra pe toata durata transportului, cele mai bune preturi, livrare in Europa.

Partenerul tau de incredere in transportul de marfa!

Alege inteligent! Alege Altexpress!

Trimite colete

Alege tipul de serviciu de curierat care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și plasează o comandă!

Pasul 1: Destinație

Pasul 2: Informații despre expediție Ai nevoie de o reducere de afaceri?

Trimite colete

Serviciile Altexpress de Transport Marfa

Altexpress ofera o gama larga de servicii personalizate pentru transportul paletizat al marfurilor dumneavoastra, rapid si la preturi avantajoase.

Va oferim flexibilitate in satisfacerea nevoilor de transport, punand la dispozitie solutii multiple pentru incarcarea/descarcarea paletilor.

Transport mobila
Ai de transportat o canapea sau toata mobila? Te consiliem si ajutam sa ai parte de un transport facil si usor.
Transport bagaje
Transportam bagajele dintr-o locatie in alta. Asiguram transport bagaje de la si catre aeroport in orice locatie din tara.
Transport produse personale
Transport produse personale
Putem asigura transportul lucrurilor personale fie ca este vorba de produse noi sau deja folosite.
Transport marfa
Orice tip de marfa paletizata poate fi transportata alaturi de noi. Iti asiguram asistenta pe tot parcursul transportului.
 
Transport paleti
Alaturi de Altexpress, transportul de marfa paletizata, nu a fost niciodata mai usor.
Transport general
Orice alt tip de produse, cum ar fi utilaje/ motoare/ mașini/ vitrine/ vase de expansiune/ boilere si alte astfel de echipamente, pot fi transportate alaturi de noi.

Punctele noastre forte

Avem o echipa experimentata care se ocupa de peste 10 ani in transportul logistic maritim, rutier si aerian. Suntem profesionisti, ne cunoastem foarte bine meseria si suntem alaturi de tine in gasirea celor mai bune servicii.

Completeaza formularul si vei primi o cotatie pentru transportul tau!
Cotatie pentru transportul tau

De ce Altexpress?

Avem o gama larga de servicii personalizate pentru transportul paletizat al marfurilor dumneavoastra la preturi avantajoase.

Misiunea noastra este sa oferim servicii de transport sigure si rapide, care vor usura activitatile dvs. zilnice.

Transport to weight
Putem transporta intre 1 kg sau un container intreg.
Any type of transport
Organizam orice tip de transport (maritim, rutier, aerian)
We coordinate oversized shipments
Coordonam transporturile agabaritice.
We can transport ADR goods
Putem transporta marfa ADR
All shipments are insured
Toate transporturile sunt asigurate.
Special insurance
Asigurare speciala, la cerere
Oferim un serviciu de relatii clienti rapid si eficient.
Avem o echipa experimentata, orientata catre client.

Calculați reducerile de afaceri

Alege serviciul de curierat care se potrivește cel mai bine nevoilor afacerii tale și beneficiază de reduceri exclusive!

Pasul 1: Destinație

Pasul 2: Informații despre expediție

Calculați reducerile de afaceri

Intrebari frecvente

Suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare. Iata mai jos cateva dintre cele mai frecvente intrebari. Daca ai si alte intrebari, nu ezita sa ne contactezi.

Paletul este un suport pentru marfa, ce face posibila mutarea in mod eficient din punct de vedere al sigurantei. Acestia sunt facuti din lemn, plastic sau metal, iar alegerea unui tip de palet sau a unui suport pentru marfa, se face in functie de tipul sarcinii si mediul ambiant in care urmeaza sa fie utilizati.

Pentru a putea calcula corect costul transportului, trebuie sa completezi formularul din site, iar in cel mai scurt timp iti vom face o oferta personalizata.

Cererile de transport se pot realiza pe site la orice ora din zi si din noapte. Echipa noastra, iti va raspunde in maxim 24h la solicitarile tale.

In functie de punctul de ridicare si adresa de expediere vom calcula timpul estimat de livrare. Tine cont, ca in perioadele vacantelor, timpul de livrare poate fi prelungit datorita aglomeratiilor din vami (in cazul transportului transfrontalier) sau datorita condiilor atmosferice.

Este un document ce reglementeaza transportul marfurilor de orice fel cu autocamioane. Acest document este utilizat atunci cand locul de ridicare a marfii se afla in alta tara fata de locul de descarcare a acesteia. CMR-ul este destinat exclusiv transportului de marfuri cu autovehicule rutiere, containerele si suprastructurile modulare nefiind considerate vehicule

Fiecare transport organizat are asigurarea oferita de RCA-ul autovehiculului. Aceasta asigura acoperirea daunelor in caz de accident auto.

Pentru alte tipuri de asigurare a marfii iti oferim o gama larga de asigurari de la partenerii nostri.

Pe perioada transportului, echipa noastra va tine legatura cu tine pentru a-ti oferi date exacte despre locul unde se afla marfa ta.