Așa cum probabil știi deja, situația sănătății la nivel mondial este pusă la încercare de virusul COVID-19, virus ce s-a răspândit rapid în toate colțurile lumii. Circumstanțele sunt îngrijorătoare, iar efectele acestei pandemii se resimt în mult mai multe sectoare economice.

Drept urmare, îți recomandăm în primul rând să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi cât mai bine posibil și să urmezi cu rigurozitate recomandările autorităților. În al doilea rând, vrem să te asigurăm că luăm toate măsurile de siguranță pentru a te proteja pe tine și pe cei dragi ție, dar și pentru a ne proteja angajații și familiile lor. Astfel, dezinfectăm depozitul nostru în mod constant, iar curierii noștri vin întotdeauna echipați pentru a ridica pachetul. Mai multe detalii despre măsurile de siguranță pe care le-am luat pentru a proteja echipa, clienții și partenerii Altexpress, poți citi în articolul „Măsuri speciale pentru transportarea coletelor în zonele de risc Coronavirus”

Însă, un aspect important în această perioadă (și nu numai) îl reprezintă faptul că ai posibilitatea să păstrezi distanțarea socială plasând comenzi online, din siguranța căminului tău, fără să ai contact cu vreo persoană!

Noi reglementări privind curieratul rapid

Cu toate că viața noastră pare să stea pe loc în această perioadă, sunt câteva domenii de activitate care nu trebuie să-și oprească activitatea pentru ca noi să ne bucurăm în continuare de micile bucurii ale vieții moderne.

Astfel, în afară de personalul medical și cei implicați direct în lupta cu COVID-19, atenția noastră se îndreaptă către transportatori și curieri, super eroii care ne asigură transportul bunurilor și produselor de care avem atât de multă nevoie și cărora le suntem foarte recunoscători pentru ajutor! 

Dar aceste industrii au suferit și ele modificări ale reglementărilor de transport ca măsuri de prevenire și protecție. Vorbim aici, în primul rând, despre produsele pe care nu le mai poți expedia prin serviciul de curierat rapid.

România suspendă exportul de medicamente pentru o perioadă de 6 luni, facilitând astfel accesul la medicație pentru cetățenii țării.

Conform declarației Ministrului Sănătății Victor Costache, România suspendă exportul de medicamente pentru o perioadă de 6 luni, facilitând astfel accesul la medicație pentru cetățenii țării. Potrivit deciziei 202 publicată în Monitorul Oficial, atât medicamentele, cât și materialele sanitare sunt interzise exportului.

Astfel, până la modificări oficiale viitoare asupra acestui aspect, nu mai este permisă expedierea prin curierat rapid a următoarelor medicamente:

Suntem alături de tine

Vestea bună este că transportul de mărfuri, exceptând cele menționate anterior, nu a fost oprit. Astfel, Altexpress îți vine în ajutor cu servicii de curierat rapid către toate țările din Europa, inclusiv Italia, dar și către SUA și Asia, inclusiv China. Iar toate operațiunea se desfășoară în deplină siguranță – în cazul coletelor pe care tu le primești, acestea sunt dezinfectate într-o zonă de carantină în România pentru a nu prezenta niciun pericol pentru tine.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.