Cum alegi partenerul de încredere al afacerii tale sau compania de curierat potrivită nevoilor tale? Altexrpess îți oferă servicii de curierat rapid fără bătăi de cap și promisiunea să ne ridicăm întotdeauna mai sus de așteptări!

Ne recomandă peste 5.900 de parteneri fericiți, peste 130.000 de colete livrate cu succes național și peste 13.000 de colete livrate cu succes internațional.

Iată care sunt continentele din emisfera de nord în care poți trimite coletul:

1.Curierat rapid internațional America de Nord

Îți dorești să trimiți un colet în America prin curier rapid internațional? Altexpress îți pune la dispoziție 2 opțiuni de transport din care poți alege, contruite pentru nevoile tale: Economic și Rapid.

Opțiunea Economic îți oferă prețuri avantajoase, iar transportul durează până la 10 zile lucrătoare. În schimb, opțiunea Rapid îți livrează coletul în 1-2 zile lucrătoare. Ambele variante îți oferă transport door-to-door, ceea ce înseamnă că ridicăm coletul de la tine de acasă și îl livrăm direct la ușa destinatarului. Tu pe care ai alege-o?

2.Curierat rapid internațional Europa

Ce trebuie să faci pentru a trimite un colet prin curier rapid internațional în Europa? Poți plasa comanda online, iar noi ne ocupăm de restul!

Tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda aici, să alegi țara de destinație, să completezi datele de livrare și să selectezi modalitatea de plată. Noi ridicăm coletul și îl livrăm oriunde în Europa!

3.Curierat rapid internațional Asia

Dacă îți dorești să trimiți un pachet în Asia prin curier rapid internațional, trebuie să știi că anumite produse sau bunuri nu pot fi livrate. Dintre acestea, amintim alcoolul, țigările, bunurile cu valoare specială, dar și produsele alimentare neprocesate și mărfurile perisabile. Află toate detaliile din secțiunea noastră de întrebări frecvente!

Oriunde ți-ai dori să expediezi coletul, Altexpress îți oferă curierat rapid internațional fără bătăi de cap! Indiferent unde ai nevoie să livrăm, coletul îți va fi ridicat de la ușă și îi va fi livrat direct destinatarului. Plasează comanda online, contactează-ne la +40313330394 sau pe email la [email protected]