Acum, mai mult ca niciodată, ai nevoie de un partener de încredere pentru afacerea ta sau pur și simplu o companie de curierat rapid fără bătăi de cap. Într-o piață foarte divizată, cu o mulțime de companii ce oferă servicii de curierat rapid, poate fi dificil să alegi ce este potrivit pentru nevoile tale. De aceea, ne-am gandit să îți enumerăm principalele beneficii de care te bucuri cu Altexpress.

Servicii de curierat fară bătăi de cap prin Altexpress

Fie că ai nevoie de o companie parteneră, care să te ajute să economisești timp prețios și să îți ofere soluții de optimizare a costurilor, fie că pur și simplu îți dorești să expediezi colete prin curierat rapid și vrei să faci asta simplu, ușor și la prețuri corecte, Altexpress este aici să-ți ofere soluția ta personalizată!

Atunci când alegi Altexpress te bucuri de o echipă dedicată de asistență pe toată durata transportului, servicii de curierat rapid door to door (ridicăm pachetul de la ușa ta și îl livrăm direct la ușa destinatarului), prețuri competitive și avantajoase, oferte personalizate, rapiditate și posibilitatea de a plasa comanda online, dar și de confortul că vei ști în fiecare moment unde se află pachetul tău prin sistemul de tracking.

1.Economisești TIMP prin serviciul de curierat rapid

Îți dorești să expediezi din când în când câte un colet prin curierat rapid național sau internațional? Atunci Altexpress este compania care te ajută să economisești timp! Te bucuri de posibilitatea de a plasa comanda online pentru servicii curierat rapid. Apoi, dupa introducerea datelor, tot ce îți mai rămâne de făcut este să aștepți curierul. În plus, echipa noastră de asistență te poate ajuta cu orice dorești!

Dacă ai o afacere și ești în căutarea unui partener care să îți eficientizeze expedierea coletelor către colaboratorii tăi, Altexpress este soluția pentru tine! Poți alege din 3 oferte de servicii de curierat rapid, precum Livrări Naționale, Livrări Bulgaria, sau Livrări Internaționale, iar în funcție de volum beneficiezi de prețuri avantajoase. Uită de grija expedierii coletelor!

Dacă ai un magazin online, Altexpress îți oferă servicii de e-fulfillment prin care îți preia și eficientizează întregul proces logistic de livrare, pentru ca tu să te poți concentra pe alte aspecte ale afacerii tale.

Astfel, tu scapi de grija procesului logistic de expediere al comenzilor și economisești timp!

2. Economisești BANI prin serviciile Altexpress de curierat rapid

Oricât de des ai expedia colete prin curierat rapid național sau internațional, Altexpress îți vine în ajutor cu 2 servicii prin care poți face acest lucru: Economic și Rapid. Serviciul de curierat rapid Economic îți oferim posibilitatea de a economisi bani și de a trimite pachete la prețuri avantajoase, cu timp de livrare de 4-6 zile lucrătoare (în funcție de destinație și perioadă acestea pot suferi modificări).

Afacerea ta are nevoie de un partener pe care să se poată baza, dar și unul care te va ajuta să îți eficientizezi costurile. Astfel, la Altexpress beneficiezi de oferte personalizate în funcție de volumul comenzilor tale, dar și de servicii de e-fulfillment prin care salvezi timp și bani. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru procesul logistic de expediere al coletelor către clienții tăi și nici pentru costurile implicate în acesta (spațiu de depozitare, angajați etc.). Noi îți preluăm acest proces întreg și îți punem la dispoziție resursele noastre, pentru ca tu să economiselti bani!

Suntem aici pentru a-ți oferi soluțiile de care ai nevoie, la prețurile pe care ți le permiți. Ne poți contacta la +40313330394 sau prin email la [email protected] pentru oferta ta personalizată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.