Cauți un partener de încredere pentru tine sau afacerea ta? Cu Altexpress alegi curierat rapid fără bătăi de cap, fie ca vrei să expediezi colete național sau internațional. Misiunea noastră este aceea de a-ți deveni un partener pe care te poți baza și de a-ți oferi servicii de curierat rapid național și internațional la cele mai înalte standarde!

Cu Altexpres economisești timp și bani, dar te bucuri și de o echipă de suport dedicată ție. Ce îți oferim?

  • Platformă online de comandă
  • Echipă de suport dedicată
  • Servicii de curierat național și internațional door to door
  • Posibilitatea de a urmări coletul pe toată durata transportului
  • Prețuri competitive
  • Oferte personalizate
  • Transport economic sau expres

Ești un antreprenor la început de drum și cauți să îți dezvolți afacerea alături de parteneri serioși sau ai deja un business și îți dorești servicii de calitate? Altexpress vine în ajutorul tău cu soluții business orientate către nevoile tale:

1.Platforme e-commerce

Cu Altexpress magazinul tău online beneficiază de automatizarea transportului coletelor, direct din modulul de administrare al magazinului!

2.E-fulfillment

Noi preluăm întregul proces logistic al comenzilor, iar tu te concentrezi pe alte aspecte ale afacerii tale!

3.Oferte personalizate

Suntem aici pentru a-ți oferi serviciile de care ai nevoie, așa că nu ezita să ne contactezi la +40313330394 sau prin email la [email protected] pentru oferta ta personalizată!

Curierat rapid Economic

Îți dorești să expediezi un colet sau mai multe prin curier rapid? Alege varianta Economic și economisești bani, iar pachetul tău va ajunge la ușa destinatarului în 4-6 zile lucrătoare.

Curierat rapid Express

Dacă ai nevoie ca pachetul tău să ajungă la destinatar cât mai repede, atunci serviciul Express este pentru tine! Prin transport aerian, în doar 1-2 zile lucrătoare, destinatarul se va bucura de primirea pachetului.

Oriunde ți-ai dori să expediezi coletul, Altexpress îți oferă curierat rapid fără bătăi de cap! Indiferent unde ai nevoie să livrăm, coletul îți va fi ridicat de la ușă și îi va fi livrat direct destinatarului. Plasează comanda online!