Livrează colete cu prețuri de la 7.85 RON+TVA / colet

Crește-ți afacerea fără griji! Ne ocupăm noi de urmărirea coletelor tale până la livrare.

  • Livrarea door-to-door national și internațional
  • Integrare API
  • Taxă ZERO Kilometri suplimentari
Livrari Nationale
Servicii Complete de | Curierat si E-fulfillment

Alege un partener de încredere pentru afacerea ta!

Misiunea noastră este de a îți oferi cele mai bune servicii de pe piață și de a deveni un partener de încredere al afacerii tale. Vrem să te ajutăm să-ți dezvolți afacerea prin asigurarea serviciilor de logistică, în timp ce tu economisești timp și bani folosind platforme integrate și beneficiind de suportul unei echipe dedicate.

0
expediții reușite
0
clienți fericiți
0
țări din toată lumea
SOLICITĂ OFERTA!

Cauți servicii de curierat rapid pe care te poți baza?

Poate că ești un antreprenor la început de drum și cauți colaboratori sau ai deja un magazin online sau o afacere ce trimite și primește colete și nu ești mulțumit de curierul cu care lucrezi deja, atunci ar trebui să știi că la noi afacerea ta contează cel puțin la fel de mult ca afacerea noastră, căci fără tine, clientul mulțumit, nu am exista. Suntem aici pentru tine și îți oferim o gamă variată de servicii de curierat la nivel național sau internațional și o calitate garantată prin partenerii noștri.

Soluții business pentru curierat rapid

Platforme E-commerce

Ai un magazine online implementat de tine sau găzduit pe o platformă de e-Commerce? Te putem ajuta să livrezi colete național și internațional, la tarife fixe, indiferent de localitatea în care se face livrarea. Prin integrarea sistemului API în magazinul tău online, vei beneficia de un curier rapid în mod automat, fără interacţiune umană, direct din modulul de administrare al magazinului.

E-fulfillment

Prin intermediul soluțiilor de e-fulfillment noi ne ocupăm de întregul proces logistic de comandă pentru afacerea ta online ca tu să te poți concentra pe alte zone ale afacerii tale. Poți fi sigur că produsele sunt pregătite la timp și livrate direct la ușa clientului la prețuri preferențiale. Obține beneficiile acestea printr-un singur furnizor, un singur cont și o administrare foarte simplă a comenzilor.

Oferte personalizate

Nu știi ce ți se potrivește mai bine sau ai cerințe de livrare specifice? Ia legătura cu reprezentanții noștri, pentru a primi o ofertă personalizată şi a beneficia de condiții preferenţiale.

Clienții ne recomandă:

“Am fost impresionata de profesionalismul Altexpress, flexibilitatea si deschiderea lor. Flexibilitatea este foarte importanta pentru afacerea mea si AltExpress a fost cea mai buna alegere pentru serviciul de curierat.”

Alice Botnarenco, ALISIA ENCO

Completează formularul de mai jos și te vom contacta noi


Parteneri