Ce înseamnă E-fulfillment?

E-fulfillment-ul este un termen care cel mai des este asociat cu comerțul online, deși poate reprezenta și vânzarea produselor prin poștă. Orice companie care vinde produse online are nevoie de o modalitate de a-și onora cu promptitudine comenzile. Acest lucru implică modalitățile de plată online, personalul care se ocupă de sortarea produselor pentru fiecare comandă, împachetarea și livrarea lor.
Dacă este internalizat companiei, acest proces antrenează o mulțime de factori precum angajați, software, un depozit fizic și posibilitatea de a livra coletul clientului, dar și procese complexe de logistică și o investiție majoră.

Cum poți optimiza serviciul E-fulfillment?

Există, bineînteles, și varianta externalizării acestui proces, în care noi îți preluăm produsele, le împachetăm și le transmitem expeditorilor. Mai mult decât atât, prin serviciul E-fulfillment ne putem ocupa și de procesarea plăților comenzilor, putem furniza inventarul pentru produse și putem oferi servicii de call-center, dar trimitem și notificări de expediere și ne ocupăm de returnări.

Noi ne ocupăm de întregul proces logistic de comandă pentru afacerea ta online, iar tu te concentrezi pe alte aspecte. Ai garanția că produsele sunt pregătite la timp și livrate național sau internațional, totul la prețuri personalizate nevoilor tale. Îți punem la dispoziție platforme integrate și o echipă dedicată și îți asigurăm serviciile de logistică, pentru ca tu să economisești timp și bani.

Printre beneficiile externalizării serviciului E-fulfillment se numără economisirea timpului și banilor, dar și faptul că nu trebuie să dezvolți o rețea logistică sau să închiriezi un spațiu de depozitare pentru stocarea inventarului. Dar, poate cel mai mare avantaj dintre toate este acela că poți procesa și livra o mulțime de comenzi într-un timp foarte scurt!

Ce reprezintă serviciile de curierat B2B?

Pe de altă parte, serviciile de curierat B2B, business-to-business, se concentrează exclusiv pe transportul de produse de la o companie către alta. Spre deosebire de modelele business-to-consumer sau consumer-to-business, în modelul B2B o companie oferă materii prime, piese etc. către altă companie, iar serviciul de curierat rapid Altexpress facilitează legătura dintre acești parteneri.

Noi, la Altexpress, suntem colaboratorul de încredere al afacerii tale și aigurăm transportul oricăror bunuri între tine și partenerii tăi. Te bucuri de oferte personalizate, capabile să îndeplinească orice cerințe de livrare specifice, dar și de prețuri competitive.

Indiferent care este serviciul de care ai nevoie, Altexpress îți pune la dispoziție cele mai bune soluții din piață, pentru ca afacerea ta să crească sănătos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.