În contextul actual COVID-19 și a măsurilor restrictive luate de anumite țări, dorim să vă informăm că Altexpress își continuă operațiunile, inclusiv în China, Italia, Orientul Mijlociu și Statele Unite. Transportul de mărfuri nu a fost oprit, doar circulația persoanelor a fost restricționată.

Trebuie să știți că coletele care vin dintr-o zonă afectată cu coronavirus pot rămâne, în timpul tranzitului, pentru o anumită perioadă în carantină. Ulterior, după ce ajung în România, sunt transportate la destinatar în perfectă siguranță.

Potrivit informațiilor pe care le-am primit de la partenerii noștri și de la Autoritățile Naționale ce gestionează situația COVID-19, nu există risc de contaminare de la colete. 

Vă asigurăm că pentru echipa noastră, în aceste momente, prioritară este siguranța clienților, partenerilor și angajaților noștri.  

Astfel pentru a spori siguranța, am implementat o serie de măsuri speciale în ceea ce privește coletele care vin din zonele de risc:

Pentru a proteja personalul Altexpress și totodată clienții și partenerii noștri, am implementat o serie de reguli interne:

În aceste zile pentru a spori măsurile de siguranță, vă recomandăm următoarele alternative:  

Mai multe informații despre coronavirus și cum vă puteți proteja aflați din videoul realizat de Organizația Mondială a Sănătății.

Vă reamintim să luați în considerare doar informațiile verificate prin surse oficiale, iar pentru recomandări și informații să apelați la linia TELVERDE – 0800.800.358. De asemenea românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia specială dedicată lor – +4021.320.20.20.

Sănătatea și starea de bine a clienților, partenerilor și membrilor echipei sunt și vor rămâne întotdeauna în centrul misiunii noastre.

Vă stăm la dispoziție pentru orice alte informații sau precizări.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.