Noua platformă Altexpress: Evoluție și inovație în serviciile de e-fulfillment

Noul site web Altexpress cu functionalitati noi

În ultimii 8 ani, Altexpress a devenit un nume de referință în industria de curierat și e-fulfillment. Încă de la început, ne-am propus să ne adaptăm și să ne reinventăm constant pentru a satisface cerințele în continuă schimbare ale clienților noștri, oferind soluții avansate de depozitare, procesare și împachetare comenzi. Astăzi, ne mândrim să anunțăm lansarea noii platforme Altexpress, o combinație de tehnologie avansată și inovație care promite să redefinească experiența de e-fulfillment pentru piața din Europa.

 

Cu ce anume suntem gata să vă surprindem?

Urmărirea în timp real a coletelor

Unul dintre avantajele cheie ale noii platforme Altexpress este capacitatea de urmărire în timp real a coletelor. Aceasta nu doar că oferă transparență și încredere, dar permite atât expeditorilor, cât și destinatarilor să știe în fiecare moment unde se află coletul și când poate fi așteptat să ajungă, consolidând promisiunea noastră pentru livrare a doua zi în România, Ungaria, Bulgaria și alte țări din Europa.

O gamă mai largă de curieri

Diversitatea este esențială în industria curieratului. Cu noua platformă, am extins paleta de curieri, atât la nivel local cât și internațional. Asta înseamnă că, indiferent de destinația coletului tău, există un curier potrivit pentru nevoile tale. De exemplu, dacă dorești să trimiți un pachet cu cea mai accesibilă alternativă de pe piață, cu sau fără opțiunea de plată ramburs, poți compara ofertele fiecărei firme de curierat. Dacă, în schimb, ai nevoie de livrare express, asigurarea coletului, ridicarea în aceeași zi, sau dacă nu ai posibilitatea de a imprima documentele de livrare, poți verifica înainte care companie se mulează nevoilor tale specifice.

Integrare cu mai multe platforme de e-commerce

Altexpress a recunoscut necesitatea unei integrări fluide cu platformele de e-commerce populare. Astfel, platforma noastră este acum integrată cu mari jucători internaționali, precum Shopify, WooCommerce, OpenCart și Magento, precum și soluții locale, ca EMAG, MerchantPro, Gomag sau easySales. Dacă ai un magazin online pe una dintre aceste platforme, gestiunea și expedierea comenzilor devin mai eficiente și mai ușoare ca niciodată.

 

Caracteristicile inovative ale noii platforme

Un aspect central al platformei este capacitatea sa de a oferi cotații instantanee. Nu mai este nevoie să aștepți sau să navighezi printr-o serie de meniuri complicate. Cu doar câțiva pași simpli, obții ceea ce ai nevoie direct pe Altexpress.ro.

1. Alege țările de expediție și destinație: Indiferent de unde expediezi sau unde dorești să ajungă pachetul, platforma noastră te ajută să găsești soluția potrivită pentru tine.

2. Detalii despre colet: Adaugă tipul, numărul, greutatea și dimensiunile fiecărui colet pe care dorești să îl trimiți.

3. Opțiuni suplimentare: Dacă dorești să adaugi opțiuni de ramburs sau asigurare pentru colet, platforma facilitează acest lucru cu un simplu click.

După ce ai introdus toate aceste informații, platforma îți oferă cotații instantanee de la toți curierii disponibili. Alege opțiunea care ți se potrivește cel mai bine și completează detaliile necesare – inclusiv detaliile de facturare pentru persoanele juridice. Poți specifica dacă destinatarul are opțiunea de plată ramburs și de asemenea cine va acoperi costurile transportului. Dacă alegi să acoperi chiar tu costul transportul, poți plăti online sau prin transfer bancar. Astfel, în doar câteva minute, comanda ta este confirmată și programată, iar curierul va veni să ridice coletul și să îl livreze conform detaliilor.

 

Privind spre viitor

Aceasta este doar începutul unei noi ere Altexpress, în care accentul cade pe eficiență, rapiditate și flexibilitate în oferirea serviciilor de depozitare, depozitare și împachetare comenzi și e-fulfillment pentru piețele din Europa, cu opțiunea de plată ramburs și livrare a doua zi acolo unde este posibil. Fiecare caracteristică și detaliu al platformei a fost conceput având în vedere nevoile tale.

Am avut parte de o călătorie extraordinară în acești 8 ani, iar cu această platformă, am stabilit noi standarde în industrie. Cu toate acestea, misiunea noastră rămâne aceeași: să oferim servicii prompte și de încredere, care să te ajute în dezvoltarea afacerii tale.