Ne bucurăm că ne ești alături și îți mulțumim că ne-ai ales pe noi pentru servicii de curierat rapid!

Așa cum este important pentru tine să ajungă rapid pachetul la destinație și pentru noi este important să-ți oferim servicii de curierat fără bătăi de cap, personalizate pe nevoile tale. Trebuie să-ți mărturisim că este o perioadă foarte aglomerată, cu un număr mare de solicitări, fapt pentru care partenerii noștri nu pot ridica întotdeauna pachetele la data stabilită. Știm, este neplăcut, însă avem nevoie de ajutorul tău pentru a împiedica întârzierile mai mari de timp, așadar contactează-ne imediat dacă pachetul tău nu a fost ridicat în ziua programată.

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat și te asigurăm că vom continua eforturile de a îți oferi cele mai bune servicii de curierat rapid.

Îți stăm la dispoziție pentru orice nelămuriri sau informații suplimentare și îți mulțumim pentru înțelegere.

“Curierat rapid fără bătăi de cap” este deviza noastră și de aceea ne dorim să-ți ușurăm procesul de comanda a serviciilor de curierat rapid, național și internațional, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de transport dorit sau pachetul potrivit (hyperlink pagina pachetelor) și să adaugi în coș categoria corespunzătoare greutății coletului tău. Te-ai uitat pe platformă și nu ai găsit ceea ce doreai? Trimite-ne un mail și noi vom veni în întâmpinarea ta cu o soluție personalizată!