Curieratul rapid internațional n-a fost niciodată mai simplu! Partenerul expedierilor tale, Altexpress, te ajută să trimiți pachete către zona Oceania. Aceasta include țări precum Australia, Noua Zeelandă, Insulele Solomon, Vanuatu sau Polinezia.

Tu alegi tipul de transport, Economic, cu livrare în 8-10 zile, sau Rapid, cu livrare in 1-2 zile, și beneficiezi de tracking pe toată durata transportului. În plus, dacă ai orice întrebare sau nelămurire ne poți contacta oricând la numărul de telefon +40313330394 sau prin email la [email protected]!

1.Curierat rapid internațional Noua Zeelandă

Îți dorești să trimiți un pachet prin curier rapid internațional către Noua Zeelandă? Accesează www.altexpress.ro! Tu doar împachetezi coletul și plasezi comanda online. Noi ne ocupăm de tot, îți preluăm coletul de acasă sau de oriunde dorești și îl livrăm direct la ușa destinatarului.

  1. Curierat rapid internațional Insulele Solomon

Dacă vrei să trimiți un colet sau mai multe către Insulele Salomon, trebuie să știi că produsele din categoria food & drinks au un regim special. Descoperă în articolul nostru cum ambalezi produsele alimentare sau băuturile pentru transportul prin curierat rapid internațional!

3.Curierat rapid internațional Polinezia

Cu Altexpress beneficiezi de servicii de curierat rapid fără bătăi de cap către Polinezia. Totuși, trebuie să ai în vedere că, fiind vorba despre un transport din România către o țară din afara Uniunii Europene, se vor aplica taxe vamale, independente de compania de curierat. Acestea se plătesc în țara de destinație și vor consta într-un procent, stabilit de agenții vamali, din valoarea declarată a coletului.

4.Curierat rapid internațional Papua Noua Guinee

Exotic și luxuriant? Te ajutăm să expediezi colete către fascinanta Papua Noua Guinee!

Ambalează și măsoară pachetul înainte de a-l trimite. Pentru a estima cât mai exact dimensiunea și, implicit, prețul de livrare al acestuia, trebuie să măsori lungimea, lățimea și adâncimea cutiei în care îl trimiți ori să calculezi volumul. Fii fără grijă, poți face acest lucru în calculatorul nostru online!

Oriunde ți-ai dori să expediezi coletul, Altexpress îți oferă curierat rapid internațional fără bătăi de cap! Indiferent unde ai nevoie să livrăm, coletul îți va fi ridicat de la ușă și îi va fi livrat direct destinatarului. Plasează comanda online, contactează-ne la  +40313330394 sau pe email la [email protected]!