Înainte să trimiți un colet ar fi bine să cunoști dacă produsul tău se încadrează în categoria livrărilor speciale sau este în situația în care e exclus de la livrare și nu poate fi trimis prin curier.

De cele mai multe ori, firma de curierat are afișată public o listă cu obiecte pe care nu le poți trimite prin curier, o poți găsi fie în Termeni și Condiții sau în secțiunea de Întrebări frecvente, sau în secțiune dedicată. Dacă nu cunoști aceste lucruri sau nu le găsești, cel mai indicat este să iei legătura cu firma de curierat și să verifici dacă produsul tău poate fi livrat de aceștia.

Un alt aspect căruia trebuie să-i acorzi atenție este modul de ambalare a coletului tău pentru că firma de curierat nu își asumă eventualele pagube dacă pachetul nu a fost ambalat corespunzător. Citește sfaturile pentru ambalarea corectă a pachetelor de aici .
Din rațiuni de siguranță sau doar pentru că sunt anumite lucruri pe care chiar nu le poți trimite, iată ce produse trebuie să eviți să trimiți cu curierul:

Știi ce produse nu poți trimite prin curier dar și câteva sfaturi pentru ambalarea corespunzătoare a coletelor ,  tot ce trebuie să faci acum este să plasezi comanda și să stai liniștit, coletul tău va ajunge la destinație în siguranță. Dacă ți s-a părut util acest articol, nu uita să-l împărtășești și cu prietenii tăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.