La Altexpress găsești servicii de curierat rapid, fără bătăi de cap, către destinații naționale și internaționale, dar mai ales un partener de încredere al afacerii tale. Sau pur și simplu curierul potrivit pentru dorințele tale!

Totuși, oricine se gândește la curierat își imaginează un serviciu necesar și eficient, dar poate nu o industrie extrem de palpitantă. Complet neadevărat, iar noi, la Altexpress, ne bucurăm în fiecare zi de destinații de vis în care îți livrăm coletul! Călătorim oriunde în lume, alături de pachetul tău și îți transmitem dorințele în locuri minunate. Hai cu noi în orașele noastre preferate din Europa:

1.Curierat rapid internațional către Paris

Știai că Parisul este foarte cunoscut pentru muzeele și capodoperele arhitecturale? Luvrul, aflat în Paris, a fost cel mai vizitat muzeu în 2018, iar noi ne bucurăm nu doar să îți expediem coletele către Orașul Luminilor, ci și să îl vizităm de fiecare dată când avem ocazia.


2.Curierat rapid internațional către Barcelona

Barcelona este un oraș fondat de către Imperiul Roman, iar în Evul Mediu a devenit capitala regiunii cu același nume. În afară de vremea blândă și peisajele exotice, în Barcelona suntem mereu încântați să ne oprim la masă, după ce ne-am asigurat că pachetul tău a ajuns în siguranță la ușa destinatarului.

3.Curierat rapid internațional către Roma

Roma, capitala fostului Imperiu Roman și a Italiei din prezent, este unul dintre cele mai vechi orașe locuite continuu din Europa. Încă din Antichitate, Roma a fost un important centru de comerț și schimb, iar acest lucru nu s-a schimbat până astăzi. Altexpress livrează în Orașul Etern tot ceea ce îți dorești!

4.Curierat rapid internațional către Amsterdam

„Orașul din jurul barajului”, Amsterdam, este una dintre destinațiile noastre preferate din Europa, iar după ce îți livrăm coletul direct la ușa destinatarului, ne place să ne bem cafeaua pe malul unuia dintre faimoasele canale ale orașului. Ție ce îți place cel mai mult la Amsterdam?

5.Curierat rapid internațional Atena

Numit după zeița înțelepciunii, Atena este unul dintre cele mai vechi orașe din lume, cu o istorie de peste 3.400 de ani. Leagănul civilizației occidentale, Atena surprinde și astăzi prin frumusețea și istoria sa. Iar noi, la Altexpress, ne bucurăm întotdeuna să îți expediem pachetul în Atena!

Oriunde ți-ai dori să expediezi coletul, Altexpress îți oferă curierat rapid național și internațional fără bătăi de cap! Indiferent unde ai nevoie să livrăm, coletul îți va fi ridicat de la ușă și îi va fi livrat direct destinatarului. Plasează comanda online, contactează-ne la
Tel: 0319986 / +40313330394 sau pe email la
[email protected]!


Sursă foto: Unsplash

“Curierat rapid fără bătăi de cap” este deviza noastră și de aceea ne dorim să-ți ușurăm procesul de comanda a serviciilor de curierat rapid, național și internațional, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de transport dorit sau pachetul potrivit (hyperlink pagina pachetelor) și să adaugi în coș categoria corespunzătoare greutății coletului tău. Te-ai uitat pe platformă și nu ai găsit ceea ce doreai? Trimite-ne un mail și noi vom veni în întâmpinarea ta cu o soluție personalizată!