Îți dorești să trimiți un colet prin curierat rapid în România sau ești un antreprenor în căutarea unui partener de încredere? Altexpress îți vine în ajutor cu servicii de curierat rapid fără bătăi de cap către destinații naționale, dar și internaționale.

Totuși, Altexpress înseamnă înainte de toate o echipă unită care, pe lângă beneficiile pe care le aduce fiecărui partener, împărtășește experiențe extraordinare cu fiecare colet livrat. Hai cu noi în cele mai fascinante locuri din România:

  1. Curierat rapid județul Alba

În satul Garda de Sus, județul Alba, se află peștera Scărișoara. Săpată în munții Apuseni timp de mii de ani, peștera Scărișoara este una dintre cele mai mari și complexe peșteri de gheață din România, o minune artitecturală a naturii în care poți admira ghețarii cu vârste de peste 3000 de ani.

Noi am vizitat-o deja anul acesta, după ce am livrat în siguranță coletele partenerilor noștri.

  1. Curierat rapid județul Hunedoara

Suntem bucuroși că am avut șansa de a vedea în realitate podul natural de la Grohot, din județul Hunedoara. Imediat după ce am livrat coletele la ușile destinatarilor, ne-am bucurat de una dintre cele mai frumoase formațiuni naturale din munții Apuseni, poate chiar din țară.

  1. Curierat rapid județul Mehedinți

Dorințele și pachetele clienților noștri ne-au purtat de curând în județul Mehedinți, iar noi am profitat de a vizita Podul lui Dumnezeu, din satul Ponoarele. Acest monument al naturii este o formațiune stâncoasă care, erodată de vânt și intemperii, s-a format precum un pod natural din stâncă.

  1. Curierat rapid județul Neamț

În județul Neamț se află Cheile Bicazului, un canion superb săpat de apele râului Bicaz. Acesta măsoară 8 km în lungime, șerpuind printre ravene și serpentine și desfășurând o prăpastie pe toată lungimea sa.

Unul dintre cele mai fascinante peisaje din România, pe care noi am avut ocazia de a-l vizita datorită industriei de curierat rapid național.

  1. Curierat rapid județul Brașov

Unul dintre cele mai reprezentative obiective din județul Brașov este biserica fortificată Viscri. Ne-am aventurat s-o vizităm după o cursă de curierat rapid național și am rămas impresionați de arhitectura gotică și muzeul etnografic din apropiere.  

Photo Credit Goodnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.