Îți dorești să trimiți un colet prin curierat rapid internațional către Africa? Altexpress este partenerul tău de încredere, fie că expediezi pachete în interes personal sau ai o afacere și ai nevoie de servicii de curierat rapid internațional. Îți oferim transport door-to-door, adică ridicarea coletului de la ușa ta și livrarea acestuia direct la ușa destinatarului, iar cei peste 5.900 de parteneri fericiți stau mărturie dedicării cu care te tratăm.

Iată care sunt cele mai solicitate 5 țări din Africa unde poți trimite coletul prin curierat rapid internațional!

1.Curierat rapid internațional Africa de Sud

Cu Altexpress te bucuri de servicii de curierat rapid internațional către Africa de Sud la prețurile corecte pentru tine! Alege seriozitatea Altexpress, ți-am pregătit două servicii personalizate cerințelor și bugetului tău. Este simplu și rapid, tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda online și să aștepți curierul!

Curierat Rapid Economic Africa de Sud – beneficiezi de prețuri avantajose, iar coletul tău este livrat direct la ușa destinatarului în 4-6 zile.

Curierat Rapid Express Africa de Sud – te bucuri de viteză și siguranță, iar coletul tău este livrat direct la ușa destinatarului în doar 1-2 zile.

  1. Curierat rapid internațional Nigeria

Care sunt beneficiile tale dacă expediezi un colet prin curierat rapid internațional către Nigeria cu Altexpress? Ridicăm pachetul de la adresa ta și îl livrăm direct la ușa destinatarului, poți alege unul din cele două tipuri de transport, în funcție de timpul și bugetul tău, și te bucuri de asistență pe întreaga durată a transportului, prin servicul nostru dedicat!

În plus, serviciul de tracking îți permite să urmărești traseul coletului tău, iar astfel vei ști în fiecare moment unde se află acesta!

  1. Curierat rapid internațional Egipt

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a expedia un pachet prin curierat rapid internațional către Egipt?

1.Ambalezi și măsori coletul – îți recomandăm să calculezi volumul cutiei sau să ne oferi lungimea, lățimea și înălțimea acestuia, cât mai exacte. Te poți folosi de calculatorul nostru de pe site!

2.Plasezi comanda pe website – Altexpress și-a propus să te ajute să economisești timp prețios și să îți facă lucrurile mai simple, de aceea poți plasa comanda online, în doar câteva minute!

3.Aștepți curierul – dacă ai plasat comanda, ai efectuat plata și ai printat eticheta, dacă este necesar, nu mai ai altceva de făcut decât să aștepți curierul!

  1. Curierat rapid internațional Ghana

Altexpress îți oferă servicii de curierat rapid internațional, fără bătăi de cap, către Ghana. Te poți baza pe noi în tot ceea ce privește ridicarea, expedierea și livrarea coletului, dar trebuie să iei în calcul faptul că este posibil să plătești taxe vamale.

Fiind vorba de un transport în afara Uniunii Europene, aceste taxe vamale sunt aplicate independent de noi, iar pentru a estima corect costul total al livrării îți recomandăm să te interesezi în legătură cu acestea înainte de a trimite pachetul. În general, este vorba despre un procent din valoarea declarată a coletului.

  1. Curierat rapid internațional Tanzania

Suntem alături de tine dacă îți dorești să trimiți un colet prin curierat rapid internațional către Tanzania. Dar știai că unele bunuri sunt interzise sau restricționate transportului prin curier? Spre exemplu, legislația internațională interzice expedierea armelor sau substanțelor periculoase, dar pune restricții și în privința alimentelor și băuturilor. Pe lângă toate acestea, trebuie să te asguri că ceea ce dorești să trimiți nu este interzis în țara de destinație, dar să ții cont și de politicile companiei de curierat.

Află din articolul nostru tot ce trebuie să știi despre produsele și bunurile interzise sau restricționate transportului prin curier rapid!

<span style=”font-weight: 400;”>Oriunde ți-ai dori să expediezi coletul, Altexpress îți oferă curierat rapid internațional fără bătăi de cap! Indiferent unde ai nevoie să livrăm, coletul îți va fi ridicat de la ușă și îi va fi livrat direct destinatarului. </span><a href=”https://www.altexpress.ro/servicii-curierat-rapid/”><span style=”font-weight: 400;”>Plasează comanda online</span></a><span style=”font-weight: 400;”>, contactează-ne la <a href=”tel:+40313330394″> +40313330394</a> sau pe email la [email protected]!</span>