Îți dorești să trimiți un colet prin curier rapid național sau internațional și nu știi cum să ambalezi produsele astfel încât să fie cât mai protejate? Dacă expediezi produse fragile, electronice sau orice care îți dorești să nu fie afectat în timpul transportului, nu trebuie să-ți mai faci griji pentru împachetat. Am alcătuit o listă cu sfaturile utile care te vor ajuta să îți ambalezi corect produsele și să le protejezi de umiditate.

1.Ambalează corect produsele fragile

Primul sfat? Nu te grăbi! Dacă trebuie să ambalezi produse care au nevoie de îngrijire specială, alocă-ți suficient timp pentru a le proteja. Alege materialul anti-șoc potrivit și folosește-l din plin.

Poți utiliza folie cu bule de aer, ziar sau șervețele de hârtie și îți recomandăm să ambalezi produsele în ele pe toate părțile sale. Ai grijă să folosești material anti-șoc la baza și deasupra produselor.

Apoi alege cutia cu dimensiunea potrivită, nici prea mare nici prea mică și sigileaz-o etanș.

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să contactezi compania de curierat pentru a-ți ridica coletul!

2.Folosește etichete de avertizare

Nu putem evita producerile de accidente în timpul transportului coletelor, dar putem lua măsuri pentru a le reduce aproape de zero. Astfel, dacă ai împachetat produse fragile, folosește etichetele potrivite, cele pe care scrie FRAGIL.

3.Compartimentează

Dacă urmează să expediezi sticle de băutură sau alte obiecte sau au aproximativ aceleași dimensiuni, poți alege cutii care au compartimente speciale. Aceste compartimente sunt realizate tot din carton și țin obiectele într-o poziție care nu le permite să se deplaseze sau să se lovească unele de altele.

Astfel, te asiguri că obiectele trimise prin curier rapid ajung așa cum îți dorești la destinație.

4.Izolează

Produsele care prezintă riscul de a se sparge sau de a curge din recipientul original au nevoie de împachetare specială și individuală. Cel mai simplu și la îndemână material pe care îl poți folosi este o pungă de plastic, asigurându-te că este închisă etanș după ambalarea fiecărui produs. Acest lucru protejează și celelalte produse din colet.

Dacă îți dorești să fii sigur că produsele din colet nu suferă din cauza umidității, așează-le pe toate într-o pungă din plastic mare și închide-o cât mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.