Noi, la Altexpress, suntem dedicați livrării pachetelor tale prin curier rapid național sau internațional, oriunde în lume! Dacă îți dorești un partener de încredere, alege serviciile noastre de curierat rapid fără bătăi de cap.

Îți venim în ajutor cu o echipă de asistență dedicată pe toată durata transportului, care îți stă la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări prin intermediul liniei telefonice. Așa că, pentru orice întrebare sau nelămurire, nu ezita să ne contactezi la 0726248343, 0729435853 sau prin e-mail la [email protected].

Îți dorești mai mult decât servicii de curierat rapid? Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu servicii complete de logistică, pentru ca tu să recapeți timpul pe care ți-l dorești și să-l aloci dezvoltării afacerii tale. Te bucuri de servicii de efulfillment prin care economisești timp și bani!

Cum plasezi o comandă pe Altexpress în 3 pași simpli?

1.Te loghezi pe www.altexpress.ro

Poți face acest lucru simplu și rapid cu ajutorul contului tău de Facebook sau al celui de Google. Alege să te întregistrezi și site-ul va reține detaliile tale, iar următoarea dată vei plasa și mai ușor comanda!

2.Plasezi comanda online

Urmează câțiva pași simpli și vei trimite coletul oriunde în lume! Iată ce trebuie să faci

  • Selectezi “comandă online”
  • Selectezi tipul de transport
  • Țara de destinație
  • Greutatea coletului
  • Finalizare
  • Completezi datele de livrare
  • Accepți termenii și condițiile
  • Selectezi modalitatea de plată

3.Aștepți curierul

Îți ridicăm coletul în intervalul orar 09:00-17:00, de luni până vineri, în zilele lucrătoare.

Dacă ai ales varianta de curierat Economic, atunci ridicăm coletul următoarea zi după ce ai plasat comanda. Pentru varianta Express, plasează comanda până în ora 14:00 și o vom ridica în aceeași zi lucrătoare!

Oriunde ți-ai dori să expediezi coletul, Altexpress îți oferă curierat rapid internațional fără bătăi de cap! Indiferent unde ai nevoie să livrăm, coletul îți va fi ridicat de la ușă și îi va fi livrat direct destinatarului. Plasează comanda online, contactează-ne la +40313330394 sau pe email la [email protected]